VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

e60b7f61-13e8-4dd5-9845-73da2791fc8c

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Samen in gesprek over rendementen in hoveniersbedrijven

do 25 jan 2024

Als VHG organiseren we samen met de uitgever van Vakblad de Hovenier dit jaar vijf keer het inmiddels welbekende Hovenierscafé. Dit zijn altijd interessante sessies waarin diverse leden en experts met elkaar in gesprek gaan over belangrijke thema's in onze sector. In het eerste Hovenierscafé op 7 februari praten we over rendementen van hoveniersbedrijven. En jij kunt meedoen!

Tijdens het hovenierscafé gaat een klein gemêleerd gezelschap van groenondernemers, toeleveranciers en eventueel andere inhoudelijke experts, met elkaar in discussie over een actueel thema of belangrijke ontwikkeling in onze sector. De uitkomsten van het gesprek lees je vervolgens in Vakblad de Hovenier.

Jouw rendement

Op 7 februari vindt het eerste Hovenierscafé van dit jaar plaats, in café de Roskam in Houten. Thema van dit Hovenierscafé is 'Rendementen van hoveniersbedrijven in Nederland'. Veel hoveniersbedrijven realiseren onvoldoende rendement, ondanks de grote vraag vanuit de markt. Hoe ga je hiermee om en wat kun je er als ondernemer aan doen? We bespreken ook zaken zoals uurtarieven en winstgevendheid. Vanuit VHG sluit expert Richard Maaskant aan. Hij adviseert onze lidbedrijven wekelijks over dit onderwerp.  Kortom: in dit café doe je waardevolle informatie op waarmee je het rendement van jouw bedrijf kunt verbeteren!

Wil je actief meepraten?

Dan ben je van harte welkom. Let op: vol = vol, dus meld je snel aan! Kijk daarvoor op de website van Vakblad De Hovenier.​

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief